Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://leadertunturilappi.fi/ ja on laadittu 22.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Lisäksi arvioinnissa on hyödynnetty ja WAVE-työkalua.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain, eikä sivuilla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita. Saavutettavuutta on arvioitu itsearvioinnilla sekä hyödyntämällä WAVE-työkalua.

Ei saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

• käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia
• toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018 ja joita ei tarvita asiointiin.
• video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Leader Tunturi-Lapin verkkosivuilla on joitain pdf-tiedostoja, kuten hankkeiden loppuraportteja, jotka kaikki eivät ole saavutettavia.

Palaute ja yhteystiedot

Verkkosivujen saavutettavuudesta voi antaa palautetta Leader Tunturi-Lapin toiminnanjohtajalle (+358 40 579 0639). Ajantasaiset yhteystiedot: https://leadertunturilappi.fi/yhteystiedot/ . Ei-saavutettavan sisällön voi pyytää tarvittaessa toiminnanjohtajalta saavutettavana.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000