Leader Tunturi-Lappi (LTL ry) on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Tunturi-Lapissa (Enontekiö, Kittilä, Kolari ja Muonio). LTL ry tukee alueen elinkeinoelämää, edistää kylien aktiivisuutta ja niiden omaehtoista kehittämistä mm. rahoittamalla ja kehittämällä alueella yleishyödyllisiä hankkeita sekä yritysten investointeja.

Käynnistämme helmikuun alussa koko Tunturi-Lappiin Pelkkänä korvana II – Tunturi-Lapin kasvava yrittäjäyhteisö -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on valjastaa Pelkkänä korvana -hankkeessa luodun yli sadan hengen yrittäjäverkoston resurssit ja potentiaali. Näillä tavoitellaan yritysten hyvinvoinnin sekä verkoston yhteisöllisyyden kasvua. Hanke on jatkoa Pelkkänä korvana – Tunturi-Lapin yritysten tuki poikkeusoloissa -hankkeelle.

Etsimme palvelukseemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ hankkeen toteuttajaksi. Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Hanke kestää noin kaksi vuotta ja projektipäällikön työ toteutuu sen aikana täysiaikaisesti tai ajoittain osa-aikaisena kokonaisbudjetti huomioiden. Työsuhteen kesto on yhteensä 15 htkk.

Toimeen valittavalta henkilöltä edellytetään yrittäjätaustaa tai muutoin hankittua elinkeinoelämän vahvaa osaamista. Hakijalta odotetaan myös kokemusta itsenäisestä työskentelystä, yhteistyökykyä, empatiataitoja, luovaa ajattelua sekä viestintäosaamista. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä sekä mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kokemus EU-osarahoitteisista hankkeista, toiminta-alueesta sekä Leader-työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi. Projektipäällikön kuukausipalkka on 3 000,00 euroa. Työssä on 2 kk koeaika.

Toimisto sijaitsee Kittilässä tai sopimuksen mukaan muualla Tunturi-Lapin alueella.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 27.1.2021 klo 15:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: ella-noora.polvi@tunturileader.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ella-Noora Polvi, p. 040 579 0639

Hakuilmoitus PDF-muodossa