leader tunturi-lappi ry
Toiminnanjohtaja vastaa Leader Tunturi-Lappi ry:n toiminnasta, kehittämisestä ja hallinnosta. Yhdistyksessä työskentelee myös hankeneuvoja sekä vaihtelevasti eri hankkeille palkattavia projektityöntekijöitä. Toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluvat Leader-ryhmän operatiivinen johtaminen, henkilöstö- ja taloushallinto, aluekehitystyö sekä yritystukien ja yleishyödyllisten hanketukien valmistelu ja neuvonta ja rahoitusmahdollisuuksien neuvonta ja viestintä. Toiminnanjohtaja valmistelee asiat hallituksen käsittelyyn.
 
Toiminnanjohtajan tehtävä vaatii kokonaisuuksien hallintaa, kykyä strategiseen johtamiseen ja valmiutta joustaviin työaikoihin. Tehtävään edellytetään vähintään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, käytännön kokemusta esihenkilötyöskentelystä, kiitettävää it-osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja ja hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksi luetaan aluetuntemus ja paikallisten elinkeinojen monipuolinen tuntemus, yritystoiminnan ja rahoituksen tuntemus, kyky strategiseen johtamiseen ja EU-osarahoitteisten hankkeiden tuntemus.
 
Tehtävän hoito edellyttää itsenäistä työotetta, oman auton käyttöä ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Yhdistyksen toimipaikka on tällä hetkellä ollut Kittilässä, mutta hakijalla on mahdollisuus esittää toimipaikaksi myös muuta paikkakuntaa Leader Tunturi-Lappi ry:n toiminta-alueella. Töitä tehdään pääosin etänä toiminta-alueella.
Työehdoissa noudatetaan soveltuvin osin KVTES:a ja kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä on kokonaistyöaika ja enimmäispalkka on 4 253,27 € kuukaudessa riippuen hakijan kokemuksesta.
Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työhön perehdytetään.
 
Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 3.9.2023 klo 23:59 mennessä johanna.koivumaa@tunturileader.fi. Mahdolliset haastattelut järjestetään välillä 11.-15.9.2023.
 
Lisätietoja tehtävästä toiminnanjohtajan sijainen Johanna Koivumaa 040 579 0639 tai puheenjohtaja Manu Friman 040 754 300.