Markus Kiili | Lapin Materiaalipankki

Leader Tunturi-Lappi ry on 1999 perustettu yhdistys, joka toimii maaseudun kehittäjänä Kittilän, Kolarin, Muonion ja Enontekiön kunnissa. Leader-toiminnan päärahoitus tulee Euroopan unionin maaseuturahastosta. Yhdistys toteuttaa ja rahoittaa EU osarahoitteisia hankkeita, jotka toteuttavat paikallista kehittämisstrategiaa Tarinoiden Tunturi-Lappi ohjelmakaudelle 2023–2027.  

Hankeneuvoja vastaa Leader Tunturi-Lappi ry:n taloushallinnosta ja omien hankkeiden sekä toimintarahan maksuhakemuksista. Hankeneuvojan päivittäiseen työhön kuuluu hankeneuvonta, hakemusten käsittely sekä toimisto-, raportointi- ja yhteyshenkilötehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muut esihenkilön mahdollisesti esittämät työt.  Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. 

Eduksi katsotaan Leader-toimintatavan ja -alueen tuntemusta ja käytännön kokemusta EU:n maaseuturahaston osarahoittamasta kehittämistyöstä ja yhdistystoiminnasta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä toimistotietoteknisiä valmiuksia sekä käytännön englannin kielen taitoa. Oman auton käyttö on työssä välttämätön. Työnteko ajoittuu satunnaisesti myös iltoihin ja viikonloppuihin. 

Yhdistyksen toimipaikka on tällä hetkellä Kittilässä, mutta hakijalla on mahdollisuus esittää toimipaikaksi myös muuta paikkakuntaa Leader Tunturi-Lappi ry:n toiminta-alueella. Töitä on mahdollista tehdä myös etänä. Hankeneuvoja toimii yhdistyksen toiminnanjohtajan työparina sekä vaihtelevasti eri hankkeille palkattavia projektityöntekijöiden työkaverina. 

Tehtävässä on säännöllinen työaika. Palkka määritetään koulutuksen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määräytyy arviolta 2 750–3 300 € kuukaudessa. Työt alkavat 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Työehdoissa noudatetaan soveltuvin osin KVTES:a sekä kuuden kuukauden koeaikaa.  

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 31.1.2024 klo 23:59 mennessä tuuli.kinnunen@tunturileader.fi. Mahdolliset haastattelut järjestetään välillä 5.-9.2.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tuuli Kinnunen 040 579 0639 tai puheenjohtaja Hanna-Riina Vuontisjärvi 040 489 5571. 

Kuva: Markus Kiili | Lapin Materiaalipankki