Leader Tunturi-Lappi

Elokuun aktitivointikierroksella on tarjolla osaamista, jonka tuottamisesta vastaa Reddo Partners Oy.  Yritys on Rovaniemeltä ponnistava konsulttitoimisto, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä löytämään ratkaisuja erilaisiin yritystoiminnan haasteisiin ja kehittämistarpeisiin. Reddo tarjoaa ratkaisuja erityisesti markkinointiin ja myyntiin sekä tuote-ja palvelukehitykseen. Yrityksen tekijät ovat Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden valtakunnallisia asiantuntijoita.

Elokuussa järjestetään kolme aktivointipäivää. Ilmoittautuminen työpajoihin oheisen linkin kautta: https://forms.gle/FYemv1BZxuvDrxzG7  tiistaihin 13.8.2019 mennessä. Maksimi osallistujamäärä koulutuksiin on 12 osallistujaa. Koulutukset ovat yrityksille maksuttomia ja hanke tarjoaa kahvituksen.

 

Ajankohta: To 15.8.2019, klo 9:30-16:30
Paikka: Immelkartano, Levi (Kittilä)

Ideasta tuotteeksi –aktivointikoulutus kertaa miksi tuotteistetaan ja tuotteistamisen vaiheet. Lisäksi kerrotaan miten aineetonta omaisuutta kannattaa suojata. Koulutukseen sisältyy myös ideointi ja tuotteistamisosuus. Kouluttajana toimii Jani Siivola. 

 

Ajankohta: To 22.8.2019, klo 9:30-16:30
Paikka: Immelkartano, Levi (Kittilä)

Aktivointikoulutusta yhteistyösopimuksiin liittyvästä juridiikasta. Koulutuksessa käsitellään sopimusoikeuden perusteita ja yhteistyö- ja alihankintasopimusten erityispiirteitä. Lisäksi käydään läpi erityisiä sopimusehtoja ja sopimuserimielisyyksien ratkaisemisia. Kouluttajana Lakiasiantoimisto Neuvosilta Sopimuslakimies Ari Koivumaa.  

 

Ajankohta: To 29.8.2019, klo 9:30-16:30
Paikka: Immelkartano, Levi (Kittilä)

Aktivointikoulutus julkisen rahoituksen mahdollisuuksista yrityksen kehittämisessä. Koulutuksessa käydään lävitse mistä rahoitusta voi saada ja mihin sitä voi saada ja mihin ei. Lisäksi koulutuspäivän aikana käsitellään, miten raha liikkuu ja mitä riskejä rahoituksiin sisältyy. Kouluttajana toimii Teija Mikkola. 

 

Lisätietoja:

Jarmo Rinkinen, projektipäällikkö
Liikuntamatkailusta alueen vetovoimatekijäksi-hanke
Lapin AMK

jarmo.rinkinen@lapinamk.fi
Tel. +358 (0)40 352 3329