Leader Tunturi-Lappi

Leader Tunturi-Lappi palvelee teitä myös koronaepidemian aikana. Olemme kuitenkin siirtyneet etätyöskentelyyn Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Pyydämmekin asiakkaitamme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos asiasi vaatii tapaamisen kasvotusten, olethan meihin yhteydessä.

Emme myöskään järjestä tapahtumia tai tapaamisia, jotka vaativat läsnäoloanne. Olemme siirtäneet kaikki palaverit ja kokoukset tapahtuviksi etänä hyödyntäen erilaisia etätyöskentelyvälineitä. Jos kaipaatte apua ja tukea esimerkiksi erilaisten etäkokoustyökalujen käyttämiseen, otattehan yhteyttä hyvissä ajoin meihin. Henkilöstömme käyttää pääsääntöisesti Google Hangoutsia etäkokousten järjestämiseen.

Osallistumme kaikki yhdessä talkoisiin koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Välitämme teille ajankohtaista tietoa koronaepidemian vaikutuksesta kehittämistyöhömme Facebook-sivuillamme sekä tällä sivustolla. Seuraattehan myös viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia ja määräyksiä liittyen epidemiaan.

Yritykset: Jos on vaarana, että investointi uhkaa peruuntua, investointi ei etene suunnitellusti tai investoinnin toteutusaikataulu muuttuu, olettehan yhteydessä meihin, suoraan ELY-keskukseen tai omaan pankkiinne. Voitte olla yhteydessä myös muihin rahoittajatahoihin ja tiedustella tilanteeseensa sopivia olemassa olevia tai uusia rahoitusmuotoja. Esimerkiksi Business Finland julkisti uudet rahoitukset liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Lisätietoja löydät täältä.

Kylät ja yhteisöt: ELY-keskus voi myöntää investoinnille tai hankkeelle jatkoaikaa voimassa olevien säännösten mukaisesti poikkeustilanteen perusteella. Hakijan tulee tehdä asianmukainen jatkoaikahakemus. Lisätietoja koronavirustilanteen johdosta peruuntuvista tai siirrettävistä maaseudun kehittämishankkeiden tilaisuuksista ja matkoista täällä.

Lisätietoa COVID-19-koronaviruksen vaikutuksesta maaseudun kehittämiseen:

https://www.ruokavirasto.fi/teemat/tuet-ja-rahoitus/usein-kysyttya-covid-19-koronaviruksen-vaikutus-tukiin

https://mmm.fi/korona

https://tinyurl.com/elyuutiskirje

https://www.lapinkeino.fi/2020/03/13/koronavirus-vaikuttaa-myos-hanketoimintaan/

Me selviämme tästä – yhdessä!