Hyrrän ulkoasu on uudistunut EU-rahoituskauden 2023-2027 toimeenpanoon liittyvät toiminnallisuuden avautuvat asiakkaiden käytettäväksi vaiheittain ja samaan aikaan uudistetaan asiointipalvelun ulkoasua. Uudistuksen vuoksi uuden ohjelmakauden hankkeet ovat haettavissa ”uudistetussa Hyrrässä” ja vanhan ohjelmakauden 2014-2022 hankkeiden tiedot ovat näkyvissä ”alkuperäisessä Hyrrässä”. Vanhan kauden 2014-2022 aikana haettujen tukien maksuhakemukset ja seurantatietojen täyttäminen tehdään siis alkuperäisen Hyrrän puolella.

Hyrrään kirjaudutaan yhden sivuston kautta, mutta huomioithan kirjautumisen jälkeen, että olet oikean Hyrrän puolella! Sivun yläreunassa tulisi olla painike, jonka avulla voi liikkua uudistetun ja alkuperäisen Hyrrän välillä.

 

Hyrrä palvelussa on ajoittain huoltokatkoja. Seuraava niistä on pe 16.2. klo 16.15 – ma 19.2. klo 8.00. Huoltokatko päättyy viimeistään maanantaina 19.2.2024 klo 8.00, mutta katkon vaikutus palveluihin pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. Katkon aikana Hyrrää ei ole mahdollista käyttää asiakas- eikä viranomaispuolella.

 

Jos sinulla on kysymyksiä Hyrrä-asiointipalvelun käyttöä koskien, olethan yhteydessä oman alueesi Leader-ryhmään tai ELY-keskukseen. 

Pääset kirjautumaan Hyrrään tästä!