Haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan Leader Tunturi-Lappi ry:n käytännön toiminnasta, talousarviosta ja kehittämisestä. Toimenkuvaan kuuluvat Leader-ryhmän operatiivinen johtaminen, henkilöstö- ja taloushallinto, hankevalmistelu, -neuvonta ja raportointi. Toiminnanjohtaja toimii LTL ry:n työntekijöiden esimiehenä ja vastaa lisäksi yhdistyksen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä yhdistyksen omien hankkeiden sekä hallinnoimien ohjelmien taloudellisesta kehyksestä.

Toimeen valittavalta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää organisointikykyä, yritystoiminnan tuntemusta sekä kokemusta Leader-hanketoiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta. Lisäksi toiminnanjohtajalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia osana laajempaa verkostoa. Tunturi-Lapin aluetuntemus katsotaan hakijalle eduksi, samoin alueen elinkeinojen ja kulttuurin tuntemus.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Toimisto sijaitsee Kolarissa, mutta myös muu sijainti Tunturi-Lapissa on mahdollinen.

Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.
Paikka täytetään, mikäli nykyinen toiminnanjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin 1.10. alkaen.

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa to 15.8.2019 klo 15:00 mennessä osoitteeseen asta.hakso(at)kolari.fi. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja: Leader Tunturi-Lappi ry:n hallituksen puheenjohtaja Asta Hakso, vuosilomien johdosta osoitteesta asta.hakso(at)gmail.com ja hallituksen jäsen Minna Hyöky, minna(at)hyoky.fi. Yhteydenotot sähköpostitse.

 

Löydät hakuilmoituksen myös te-palveluiden sivuilta

Hakuilmoitus PDF-muodossa