Leader Tunturi-Lappi (LTL ry) on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Tunturi-Lapissa (Enontekiö, Kittilä, Kolari ja Muonio). LTL ry tukee alueen elinkeinoelämää, edistää kylien aktiivisuutta ja niiden omaehtoista kehittämistä mm. rahoittamalla ja kehittämällä alueella yleishyödyllisiä hankkeita sekä yritysten investointeja.

Käynnistämme lokakuussa koko Lapin alueelle Älykkäät kyläverkot -hankkeen. Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa lappilaista kyläverkkotoimintaa, edistää kansainvälisiä toimenpiteitä sekä suunnitella pysyvä ratkaisu valokuituverkkojen rakentamiseksi jatkossa. Hanke on jatkoa hankkeille Kuitua tunturiin, Kuitua pohjoiseen ja Kuitu kylässä.

Etsimme palvelukseemme täysiaikaista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ hankkeen toteuttajaksi. Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään rahoituspäätöksen tultua. Hankeaika on noin kaksi vuotta ja projektipäällikön työaika toteutuu 100 %:lla työpanoksella kokonaisbudjetti huomioiden hankkeen loppuun asti. Mikäli rahoituspäätös on kielteinen, ei toimea täytetä tai alkanut työsuhde päätetään.

Toimeen valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muutoin hankittua alan vahvaa osaamista sekä laajaa tuntemusta ja käytännön osaamista tieto- ja kyläverkkoasioissa. Hakijalta odotetaan myös kokemusta itsenäisestä työskentelystä, yhteistyökykyjä, ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä sekä mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hakijalta edellytetään myös hyvää englanninkielentaitoa. Kokemus EU-osarahoitteisista hankkeista, toiminta-alueesta sekä Leader-työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Työssä on 2 kk koeaika.  

Toimisto sijaitsee Kittilässä tai sopimuksen mukaan muualla Tunturi-Lapin alueella.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 21.9.2020 klo 15:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: ella-noora.polvi@tunturileader.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ella-Noora Polvi, p. 040 579 0639

Hakuilmoitus PDF-muodossa