Leader Tunturi-Lappi (LTL ry) on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Tunturi-Lapissa (Enontekiö, Kittilä, Kolari ja Muonio). LTL ry tukee alueen elinkeinoelämää, edistää kylien aktiivisuutta ja niiden omaehtoista kehittämistä mm. rahoittamalla ja kehittämällä alueella yleishyödyllisiä hankkeita sekä yritysten investointeja.

Käynnistimme lokakuussa 2020 koko Lapin alueelle Älykkäät kyläverkot -hankkeen. Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa lappilaista kyläverkkotoimintaa, edistää kansainvälisiä toimenpiteitä sekä suunnitella pysyvä ratkaisu valokuituverkkojen rakentamiseksi jatkossa. Hanke on jatkoa hankkeille Kuitua tunturiin, Kuitua pohjoiseen ja Kuitu kylässä.

Nykyisen projektipäällikön siirtyessä muihin tehtäviin etsimme palvelukseemme täysiaikaista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ hankkeen toteuttajaksi. Työ alkaa 11.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Hanke päättyy suunnitelman mukaisesti 30.9.2022 ja projektipäällikön työaika toteutuu 100 %:lla työpanoksella kokonaisbudjetti huomioiden hankkeen loppuun asti.

Toimeen valittavalta henkilöltä edellytetään näyttöä yhteystyökyvystä sekä esiintymistaidoista. Hakijalta odotetaan myös kokemusta itsenäisestä työskentelystä sekä rohkeutta viedä hanke kansainväliselle tasolle. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä sekä mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hakija tulee tarvitsemaan työssään myös englanninkielentaitoa. Kyläverkkohankkeiden tuntemus on hakijalle hyödyksi, mutta ennen kaikkea toivomme kiinnostusta ja innokkuutta oppia kaiken valokuidusta. Kokemus EU-osarahoitteisista hankkeista, toiminta-alueesta sekä Leader-työskentelystä voidaan katsoa hakijalle eduksi. Palkasta neuvotellaan rekrytointiprosessissa etenevien kanssa. Työssä on 2 kk koeaika.  

Toimisto sijaitsee Kittilässä tai sopimuksen mukaan muualla Tunturi-Lapin alueella.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 30.9.2021 klo 15:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: ella-noora.polvi@tunturileader.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ella-Noora Polvi, 040 579 0639

www.leadertunturilappi.fi

https://www.facebook.com/leadertunturilappi/

Hakuilmoitus PDF-muodossa