LÄHELTÄ – LUONNOSTA
Lähiruoasta ja luonnontuotteista kilpailukykyä Lapin matkailulle

Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan lähiruoan sekä luonnontuotteiden mahdollisuuksista Tunturi-Lapissa sekä verkostoitumaan luonnontuotealan, matkailu- ja ravintola-alan toimijat, elintarviketuottajat, kalastajat, lihantuottajat, marjanjalostajat, suurtaloustoimijat ja muut asiasta kiinnostuneet.

Aika: Ma 13.11.2017, klo 12.00- 16.30
Paikka: Ylläksen Pihvikeisari, Iso Ylläksentie 1, 95980 Ylläsjärvi
Tilaisuus on maksuton.

 OHJELMA

klo 12.00 Tervetulokahvit
klo 12.15 Päivän avaus Nina-Maria Möykkynen, Leader Tunturi-Lappi ry ja Johanna Koivumaa, Kolarin kunta
klo 12.40 Yritysesimerkit (elintarvike-, luonnontuote- ja matkailualojen toimijat)
klo 13.40 Happihyppely ja tuottajilla mahdollisuus myydä/esitellä tuotteitaan
klo 14.00 Työpajaosuus

  • toimijoiden tahtotila, suunnitelmat ja tavoitteet
  • mahdollisuudet, haasteet ja pullonkaulat ja mitä haasteille voisi tehdä
  • heikot signaalit
  • toimintamalliesimerkkejä yhteistyölle

klo 16.00 Työpajan purku
klo 16.30 Kiitos ja näkemiin

Lisätietoa työpajasta:

Nina-Maria Möykkynen, nina-maria.moykkynen@kktm.fi, puh. 040-579 0639 / Leader Tunturi-Lappi ry
Milla Hirvaskari, milla.hirvaskari@lapinamk.fi, p. 040 571 6578 / Lappilaisia Makuelämyksiä matkailijoille – Lähiruokaa lautaselle -hanke

ILMOITTAUTUMINEN

ke 8.11.2017 mennessä oheisen linkin kautta https://www.webropolsurveys.com/S/5025AD053536E2D5.par. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-allergioista.

Työpajan järjestävät Valoisten kesäöiden ja keskiyönauringon kasvattamaa Sinulle -liiketoimintamallin konseptointi -hanke / Leader Tunturi-Lappi ry ja Lappilaisia Makuelämyksiä matkailijoille – Lähiruokaa lautaselle -hanke.    

TERVETULOA!