Noutoruuan tuotteistaminen

Hankkeen hallinnoija: Ylläksen Loma Oy Hankkeessa suunnitellaan ja kehitetään yritykseemme uusi palvelu, noutoruoka, aikaisemman buffetruokailun ohelle. Tuotekehityksen avulla pyrimme löytämään ratkaisuja siihen, miten noutoruokaa voisi pakata mukaan otettavaksi huomioiden kierrätettävyys. Kohderyhmänä ovat Ylläksen alueen mökeissä majoittuvat matkailijat sekä paikalliset asukkaat. Hankkeen tavoitteena on saada noutoruuan tarjoamisesta kannattava lisäpalvelu, luoda työpaikkoja ja tasoittaa sesonkivaihteluita.

Hankkeen hallinnoija: Ylläksen Loma Oy

Hankkeessa suunnitellaan ja kehitetään yritykseemme uusi palvelu, noutoruoka, aikaisemman buffetruokailun ohelle. Tuotekehityksen avulla pyrimme löytämään ratkaisuja siihen, miten noutoruokaa voisi pakata mukaan otettavaksi huomioiden kierrätettävyys. Kohderyhmänä ovat Ylläksen alueen mökeissä majoittuvat matkailijat sekä paikalliset asukkaat. Hankkeen tavoitteena on saada noutoruuan tarjoamisesta kannattava lisäpalvelu, luoda työpaikkoja ja tasoittaa sesonkivaihteluita.